Art & Literature Quiz – Test 3

Art & Literature quiz, test 3 of 11: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 21

    Which author is known for the novel 'The Sound and the Fury'?

    • A William Faulkner
    • B Ernest Hemingway
    • C John Steinbeck
    • D F. Scott Fitzgerald
    Show answer

    Correct answer: William Faulkner

  2. Question 22

    Who wrote the novel 'The Bell Jar'?

    • A Toni Morrison
    • B Willa Cather
    • C Virginia Woolf
    • D Sylvia Plath
    Show answer

    Correct answer: Sylvia Plath

  3. Question 23

    Who wrote the experimental novel 'Naked Lunch'?

    • A Allen Ginsberg
    • B Philip K. Dick
    • C William S. Burroughs
    • D Jack Kerouac
    Show answer

    Correct answer: William S. Burroughs

  4. Question 24

    Who wrote the novel 'The Road'?

    • A Cormac McCarthy
    • B Cormac McArthur
    • C Cormac McCarty
    • D Cormac McCarthyson
    Show answer

    Correct answer: Cormac McCarthy

  5. Question 25

    Which author is known for the novel 'The Recognitions'?

    • A Don DeLillo
    • B Kurt Vonnegut
    • C William Gaddis
    • D Thomas Pynchon
    Show answer

    Correct answer: William Gaddis

  6. Question 26

    Who is the author of the novel 'The Catcher in the Rye'?

    • A F. Scott Fitzgerald
    • B John Steinbeck
    • C J.D. Salinger
    • D Ernest Hemingway
    Show answer

    Correct answer: J.D. Salinger

  7. Question 27

    Which author is known for the novel 'The Waves'?

    • A D.H. Lawrence
    • B James Joyce
    • C Virginia Woolf
    • D Franz Kafka
    Show answer

    Correct answer: Virginia Woolf

  8. Question 28

    Who is the author of the novel 'Fahrenheit 451'?

    • A Arthur C. Clarke
    • B Isaac Asimov
    • C Philip K. Dick
    • D Ray Bradbury
    Show answer

    Correct answer: Ray Bradbury

  9. Question 29

    Which author wrote the novel 'Gravity's Rainbow'?

    • A Thomas Pynchon
    • B Kurt Vonnegut
    • C Don DeLillo
    • D William S. Burroughs
    Show answer

    Correct answer: Thomas Pynchon

  10. Question 30

    Who is the author of the novel 'The Crying of Lot 49'?

    • A Don DeLillo
    • B Thomas Pynchon
    • C Philip K. Dick
    • D Kurt Vonnegut
    Show answer

    Correct answer: Thomas Pynchon

Play the interactive quiz
Get it on Google Play