Geography Quiz – Test 9

Geography quiz, test 9 of 9: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 81

    Which country is home to the famous landmark, the Statue of Liberty?

    • A Canada
    • B United Kingdom
    • C France
    • D United States
    Show answer

    Correct answer: United States

  2. Question 82

    Which country is home to the famous landmark, the Leaning Tower of Pisa?

    • A France
    • B Greece
    • C Spain
    • D Italy
    Show answer

    Correct answer: Italy

  3. Question 83

    Which country is home to the famous landmark, the Christ the Redeemer statue?

    • A Chile
    • B Argentina
    • C Colombia
    • D Brazil
    Show answer

    Correct answer: Brazil

  4. Question 84

    Which country is home to the famous landmark, the Taj Mahal?

    • A Bangladesh
    • B Nepal
    • C India
    • D Pakistan
    Show answer

    Correct answer: India

  5. Question 85

    Which country is home to the famous landmark, the Stonehenge?

    • A Australia
    • B Canada
    • C United Kingdom
    • D United States
    Show answer

    Correct answer: United Kingdom

  6. Question 86

    Which country is home to the famous landmark, the Neuschwanstein Castle?

    • A Switzerland
    • B Germany
    • C Austria
    • D France
    Show answer

    Correct answer: Germany

  7. Question 87

    What is the capital city of Hungary?

    • A Budapest
    • B Vienna
    • C Bratislava
    • D Prague
    Show answer

    Correct answer: Budapest

  8. Question 88

    Which city in Turkey is often referred to as the 'Pearl of the Mediterranean' due to its beautiful beaches and tourism?

    • A Bodrum
    • B Izmir
    • C Antalya
    • D Mersin
    Show answer

    Correct answer: Antalya

  9. Question 89

    Which country is home to the famous landmark, Machu Picchu?

    • A Argentina
    • B Peru
    • C Chile
    • D Colombia
    Show answer

    Correct answer: Peru

  10. Question 90

    What is the geographic coordinate system used to define locations on Earth known as?

    • A Latitude and Longitude
    • B Altitude and Depth
    • C Height and Width
    • D Distance and Bearing
    Show answer

    Correct answer: Latitude and Longitude

Play the interactive quiz
Get it on Google Play