Music Quiz – Test 4

Music quiz, test 4 of 9: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 31

    Which artist released the song 'Billie Jean' in 1983?

    • A Michael Jackson
    • B Madonna
    • C Prince
    • D Bruce Springsteen
    Show answer

    Correct answer: Michael Jackson

  2. Question 32

    Which artist released the song 'Black Dog' in 1971?

    • A The Rolling Stones
    • B Led Zeppelin
    • C The Who
    • D Pink Floyd
    Show answer

    Correct answer: Led Zeppelin

  3. Question 33

    Which artist originally released the song 'Hurt' in 1994?

    • A Soundgarden
    • B Stone Temple Pilots
    • C Nine Inch Nails
    • D Alice In Chains
    Show answer

    Correct answer: Nine Inch Nails

  4. Question 34

    Which artist released the song 'Tears in Heaven' in 1992?

    • A David Bowie
    • B Guitar Slim
    • C Eric Clapton
    • D Phil Collins
    Show answer

    Correct answer: Eric Clapton

  5. Question 35

    Which artist released the song 'Wonderwall'?

    • A The Verve
    • B Blur
    • C Radiohead
    • D Oasis
    Show answer

    Correct answer: Oasis

  6. Question 36

    Which band released the song 'Creep' in 1992?

    • A Radiohead
    • B Nirvana
    • C Pearl Jam
    • D Oasis
    Show answer

    Correct answer: Radiohead

  7. Question 37

    Which artist released the song 'Bohemian Rhapsody' in 1975?

    • A Queen
    • B The Rolling Stones
    • C Pink Floyd
    • D Led Zeppelin
    Show answer

    Correct answer: Queen

  8. Question 38

    Which artist released the album 'The Dark Side of the Moon' in 1973?

    • A Pink Floyd
    • B The Who
    • C Led Zeppelin
    • D The Rolling Stones
    Show answer

    Correct answer: Pink Floyd

  9. Question 39

    Which artist released the avant-garde album 'Trout Mask Replica' in 1969?

    • A Sun Ra
    • B Frank Zappa
    • C Captain Beefheart
    • D The Velvet Underground
    Show answer

    Correct answer: Captain Beefheart

  10. Question 40

    Which artist released the experimental album 'Yeezus' in 2013?

    • A Travis Scott
    • B Frank Ocean
    • C Kid Cudi
    • D Kanye West
    Show answer

    Correct answer: Kanye West

Play the interactive quiz
Get it on Google Play