Music Quiz – Test 6

Music quiz, test 6 of 9: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 51

    Which artist released the album 'Blood on the Tracks' in 1975?

    • A Bob Dylan
    • B Neil Young
    • C Bruce Springsteen
    • D Leonard Cohen
    Show answer

    Correct answer: Bob Dylan

  2. Question 52

    Which artist released the album 'A Moon Shaped Pool' in 2016?

    • A Radiohead
    • B Tame Impala
    • C The National
    • D Arctic Monkeys
    Show answer

    Correct answer: Radiohead

  3. Question 53

    Which artist released the album 'Hounds of Love' in 1985?

    • A Sinead O'Connor
    • B Tori Amos
    • C Kate Bush
    • D Sarah McLachlan
    Show answer

    Correct answer: Kate Bush

  4. Question 54

    Which artist released the album 'The Wall' in 1979?

    • A Led Zeppelin
    • B Queen
    • C The Rolling Stones
    • D Pink Floyd
    Show answer

    Correct answer: Pink Floyd

  5. Question 55

    Which artist is known for the classic song 'Stairway to Heaven' released in 1971?

    • A Led Zeppelin
    • B The Rolling Stones
    • C Pink Floyd
    • D The Beatles
    Show answer

    Correct answer: Led Zeppelin

  6. Question 56

    Which artist released the classic song 'Superstition' in 1972?

    • A Stevie Wonder
    • B Bill Withers
    • C James Brown
    • D Marvin Gaye
    Show answer

    Correct answer: Stevie Wonder

  7. Question 57

    Which artist originally wrote and released the song 'I Will Always Love You' in 1973?

    • A Tina Turner
    • B Celine Dion
    • C Whitney Houston
    • D Dolly Parton
    Show answer

    Correct answer: Dolly Parton

  8. Question 58

    Which artist released the influential album 'Tapestry' in 1971?

    • A Linda Ronstadt
    • B Carole King
    • C James Taylor
    • D Joni Mitchell
    Show answer

    Correct answer: Carole King

  9. Question 59

    Which artist released the album 'The Queen Is Dead' in 1986?

    • A Joy Division
    • B The Cure
    • C Oasis
    • D The Smiths
    Show answer

    Correct answer: The Smiths

  10. Question 60

    Which artist is known for the album 'Blue' released in 1971?

    • A Carole King
    • B Carly Simon
    • C Joni Mitchell
    • D Joan Baez
    Show answer

    Correct answer: Joni Mitchell

Play the interactive quiz
Get it on Google Play