Sports Quiz – Test 3

Sports quiz, test 3 of 13: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 21

    Who holds the record for the most career goals in international men's soccer as of October 2023?

    • A Gerd Müller
    • B Lionel Messi
    • C Pelé
    • D Cristiano Ronaldo
    Show answer

    Correct answer: Cristiano Ronaldo

  2. Question 22

    Which team won the UEFA European Championship in 2008?

    • A Italy
    • B France
    • C Spain
    • D Germany
    Show answer

    Correct answer: Spain

  3. Question 23

    Which player has the most career goals in the UEFA Champions League as of October 2023?

    • A Thomas Müller
    • B Cristiano Ronaldo
    • C Raúl
    • D Lionel Messi
    Show answer

    Correct answer: Cristiano Ronaldo

  4. Question 24

    Which player scored the most goals in the UEFA European Championship history as of October 2023?

    • A Cristiano Ronaldo
    • B Gerd Müller
    • C Alfredo Di Stefano
    • D Michel Platini
    Show answer

    Correct answer: Cristiano Ronaldo

  5. Question 25

    Which country won the FIFA Men's World Cup in 1998?

    • A Germany
    • B Argentina
    • C Brazil
    • D France
    Show answer

    Correct answer: France

  6. Question 26

    Which country won the UEFA European Championship in 2000?

    • A Italy
    • B Spain
    • C France
    • D Germany
    Show answer

    Correct answer: France

  7. Question 27

    Which country won the UEFA European Championship in 1968?

    • A Italy
    • B Soviet Union
    • C Germany
    • D France
    Show answer

    Correct answer: Italy

  8. Question 28

    Which country won the FIFA Men's World Cup in 1970?

    • A Brazil
    • B Argentina
    • C Germany
    • D Italy
    Show answer

    Correct answer: Brazil

  9. Question 29

    Which player won the FIFA Ballon d'Or in 2010?

    • A Cristiano Ronaldo
    • B Xavi Hernandez
    • C Andres Iniesta
    • D Lionel Messi
    Show answer

    Correct answer: Lionel Messi

  10. Question 30

    Which player holds the record for the most goals scored in a single season of La Liga as of the 2022-2023 season?

    • A Telmo Zarra
    • B Cristiano Ronaldo
    • C Karim Benzema
    • D Lionel Messi
    Show answer

    Correct answer: Lionel Messi

Play the interactive quiz
Get it on Google Play