Sports Quiz – Test 5

Sports quiz, test 5 of 13: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 41

    Which country won the FIFA Men's World Cup in 2002?

    • A Argentina
    • B Italy
    • C Brazil
    • D Germany
    Show answer

    Correct answer: Brazil

  2. Question 42

    Which player won the NBA MVP award in 2015?

    • A Stephen Curry
    • B Kevin Durant
    • C James Harden
    • D LeBron James
    Show answer

    Correct answer: Stephen Curry

  3. Question 43

    Which country hosted the Summer Olympics in 2004?

    • A Germany
    • B Italy
    • C Greece
    • D Spain
    Show answer

    Correct answer: Greece

  4. Question 44

    Who won the FIFA Men's World Cup in 1986?

    • A Argentina
    • B Brazil
    • C Italy
    • D Germany
    Show answer

    Correct answer: Argentina

  5. Question 45

    Who won the UEFA Champions League in 2019?

    • A Manchester City
    • B Liverpool
    • C Real Madrid
    • D Barcelona
    Show answer

    Correct answer: Liverpool

  6. Question 46

    Who won the UEFA Champions League in 2020?

    • A Paris Saint-Germain
    • B Manchester City
    • C Bayern Munich
    • D Liverpool
    Show answer

    Correct answer: Bayern Munich

  7. Question 47

    Which player holds the record for the most goals scored in a single UEFA Champions League season as of the end of the 2022-2023 season?

    • A Cristiano Ronaldo
    • B Erling Haaland
    • C Robert Lewandowski
    • D Lionel Messi
    Show answer

    Correct answer: Erling Haaland

  8. Question 48

    Which player scored the most points in a single NBA game as of the end of the 2022-2023 season?

    • A Wilt Chamberlain
    • B Michael Jordan
    • C Kobe Bryant
    • D LeBron James
    Show answer

    Correct answer: Wilt Chamberlain

  9. Question 49

    As of the end of the 2022-2023 season, who holds the record for the most career assists in NBA history?

    • A Jason Kidd
    • B Steve Nash
    • C John Stockton
    • D Magic Johnson
    Show answer

    Correct answer: John Stockton

  10. Question 50

    Who won the FIFA Men's World Cup in 2014?

    • A Brazil
    • B Italy
    • C Argentina
    • D Germany
    Show answer

    Correct answer: Germany

Play the interactive quiz
Get it on Google Play