Art & Literature Quiz – Test 6

Art & Literature quiz, test 6 of 11: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 51

    Who wrote the famous novel 'Pride and Prejudice'?

    • A Jane Austen
    • B Emily Dickinson
    • C Charlotte Brontë
    • D Mary Shelley
    Show answer

    Correct answer: Jane Austen

  2. Question 52

    Who wrote the famous novel 'The Adventures of Huckleberry Finn'?

    • A F. Scott Fitzgerald
    • B Mark Twain
    • C Ernest Hemingway
    • D John Steinbeck
    Show answer

    Correct answer: Mark Twain

  3. Question 53

    Who wrote the novel 'The Bell Jar', published in 1963?

    • A Virginia Woolf
    • B Margaret Atwood
    • C Toni Morrison
    • D Sylvia Plath
    Show answer

    Correct answer: Sylvia Plath

  4. Question 54

    Who wrote the famous novel 'The Picture of Dorian Gray', published in 1890?

    • A Mark Twain
    • B Henry James
    • C Charles Dickens
    • D Oscar Wilde
    Show answer

    Correct answer: Oscar Wilde

  5. Question 55

    Which author wrote the novel 'Infinite Jest', published in 1996?

    • A David Foster Wallace
    • B Don DeLillo
    • C Jonathan Franzen
    • D Thomas Pynchon
    Show answer

    Correct answer: David Foster Wallace

  6. Question 56

    Who wrote the novel 'The Road', published in 2006?

    • A Jonathan Franzen
    • B Cormac McCarthy
    • C Don DeLillo
    • D David Foster Wallace
    Show answer

    Correct answer: Cormac McCarthy

  7. Question 57

    Who wrote the famous novel 'The Grapes of Wrath', published in 1939?

    • A John Steinbeck
    • B F. Scott Fitzgerald
    • C William Faulkner
    • D Ernest Hemingway
    Show answer

    Correct answer: John Steinbeck

  8. Question 58

    Who wrote the novel 'The Master and Margarita', published in 1967?

    • A Fyodor Dostoevsky
    • B Mikhail Bulgakov
    • C Anton Chekhov
    • D Leo Tolstoy
    Show answer

    Correct answer: Mikhail Bulgakov

  9. Question 59

    Who wrote the novel 'The Sound and the Fury', published in 1929?

    • A F. Scott Fitzgerald
    • B John Steinbeck
    • C William Faulkner
    • D Ernest Hemingway
    Show answer

    Correct answer: William Faulkner

  10. Question 60

    Who wrote the novel 'White Teeth', published in 2000?

    • A Chimamanda Ngozi Adichie
    • B Zadie Smith
    • C Kazuo Ishiguro
    • D Toni Morrison
    Show answer

    Correct answer: Zadie Smith

Play the interactive quiz
Get it on Google Play