Art & Literature Quiz – Test 7

Art & Literature quiz, test 7 of 11: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 61

    Who wrote the novel 'To Kill a Mockingbird', published in 1960?

    • A Mark Twain
    • B F. Scott Fitzgerald
    • C Harper Lee
    • D Ernest Hemingway
    Show answer

    Correct answer: Harper Lee

  2. Question 62

    Who wrote the novel 'The Book Thief', published in 2005?

    • A David Mitchell
    • B Markus Zusak
    • C J.K. Rowling
    • D John Green
    Show answer

    Correct answer: Markus Zusak

  3. Question 63

    Who wrote the novel 'Pride and Prejudice', published in 1813?

    • A Charlotte Brontë
    • B Mary Shelley
    • C Jane Austen
    • D Emily Dickinson
    Show answer

    Correct answer: Jane Austen

  4. Question 64

    Who wrote the novel 'The Wind-Up Bird Chronicle', published in 1994?

    • A Yoko Ogawa
    • B Kazuo Ishiguro
    • C Haruki Murakami
    • D Banana Yoshimoto
    Show answer

    Correct answer: Haruki Murakami

  5. Question 65

    Who wrote the novel 'Catch-22', published in 1961?

    • A Joseph Heller
    • B Kurt Vonnegut
    • C Thomas Pynchon
    • D Ray Bradbury
    Show answer

    Correct answer: Joseph Heller

  6. Question 66

    Who wrote the novel 'Moby-Dick', published in 1851?

    • A Herman Melville
    • B Nathaniel Hawthorne
    • C Mark Twain
    • D Edgar Allan Poe
    Show answer

    Correct answer: Herman Melville

  7. Question 67

    Who wrote the novel 'The Recognitions', published in 1955?

    • A Don DeLillo
    • B Kurt Vonnegut
    • C Thomas Pynchon
    • D William Gaddis
    Show answer

    Correct answer: William Gaddis

  8. Question 68

    Who wrote the novel 'The Catcher in the Rye', published in 1951?

    • A F. Scott Fitzgerald
    • B J.R.R. Tolkien
    • C J.D. Salinger
    • D Ernest Hemingway
    Show answer

    Correct answer: J.D. Salinger

  9. Question 69

    Who wrote the novel 'Fahrenheit 451', published in 1953?

    • A Isaac Asimov
    • B Ray Bradbury
    • C Philip K. Dick
    • D Kurt Vonnegut
    Show answer

    Correct answer: Ray Bradbury

  10. Question 70

    Who wrote the influential novel 'The Trial', published in 1925?

    • A Rainer Maria Rilke
    • B Franz Kafka
    • C Hermann Hesse
    • D Thomas Mann
    Show answer

    Correct answer: Franz Kafka

Play the interactive quiz
Get it on Google Play