Celebrities & Pop Culture Quiz – Test 7

Celebrities & Pop Culture quiz, test 7 of 13: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 61

    Which actor played the role of Bruce Wayne in 'Batman Begins' (2005)?

    • A Ben Affleck
    • B Val Kilmer
    • C Christian Bale
    • D Michael Keaton
    Show answer

    Correct answer: Christian Bale

  2. Question 62

    Which singer is known for the hit song 'Like a Rolling Stone' released in 1965?

    • A Bob Dylan
    • B The Beatles
    • C Elton John
    • D James Taylor
    Show answer

    Correct answer: Bob Dylan

  3. Question 63

    Which actress starred as the titular character in the 2019 film 'Harriet'?

    • A Viola Davis
    • B Danielle Brooks
    • C Cynthia Erivo
    • D Lupita Nyong'o
    Show answer

    Correct answer: Cynthia Erivo

  4. Question 64

    Which actor is known for his role as Neo in the 'Matrix' film series?

    • A Hugo Weaving
    • B Carrie-Anne Moss
    • C Keanu Reeves
    • D Laurence Fishburne
    Show answer

    Correct answer: Keanu Reeves

  5. Question 65

    Which actress starred as the titular character in the 2014 film 'Maleficent'?

    • A Charlize Theron
    • B Scarlett Johansson
    • C Anne Hathaway
    • D Angelina Jolie
    Show answer

    Correct answer: Angelina Jolie

  6. Question 66

    Which actress played the lead role in the 1997 film 'Titanic'?

    • A Cameron Diaz
    • B Nicole Kidman
    • C Reese Witherspoon
    • D Kate Winslet
    Show answer

    Correct answer: Kate Winslet

  7. Question 67

    Which actor played the role of Frodo Baggins in the 'The Lord of the Rings' film series?

    • A Viggo Mortensen
    • B Elijah Wood
    • C Orlando Bloom
    • D Sean Astin
    Show answer

    Correct answer: Elijah Wood

  8. Question 68

    Which actor won the Academy Award for Best Actor for his performance in the 2019 film 'Joker'?

    • A Joaquin Phoenix
    • B Leonardo DiCaprio
    • C Adam Driver
    • D Robert Pattinson
    Show answer

    Correct answer: Joaquin Phoenix

  9. Question 69

    Which actor won the Academy Award for Best Actor for his performance in the 2021 film 'The Father'?

    • A Gary Oldman
    • B Anthony Hopkins
    • C Rami Malek
    • D Chadwick Boseman
    Show answer

    Correct answer: Anthony Hopkins

  10. Question 70

    Which actor won the Academy Award for Best Actor for his performance in the film 'The Revenant' released in 2015?

    • A Tom Hardy
    • B Matthew McConaughey
    • C Brad Pitt
    • D Leonardo DiCaprio
    Show answer

    Correct answer: Leonardo DiCaprio

Play the interactive quiz
Get it on Google Play