Celebrities & Pop Culture Quiz – Test 8

Celebrities & Pop Culture quiz, test 8 of 13: 10 multiple-choice questions with answers. Try them, then play the interactive quiz on Zeno to earn XP.

  1. Question 71

    Which actor won the Academy Award for Best Actor for his performance in the 2018 film 'Bohemian Rhapsody'?

    • A Taron Egerton
    • B Lucas Hedges
    • C Rami Malek
    • D Timothée Chalamet
    Show answer

    Correct answer: Rami Malek

  2. Question 72

    Which actress won the Academy Award for Best Actress for her role in the film 'Room' released in 2015?

    • A Brie Larson
    • B Natalie Portman
    • C Jennifer Lawrence
    • D Emma Stone
    Show answer

    Correct answer: Brie Larson

  3. Question 73

    Which actress won the Academy Award for Best Actress for her role in the film 'The Iron Lady' released in 2011?

    • A Meryl Streep
    • B Kate Winslet
    • C Helen Hunt
    • D Jessica Chastain
    Show answer

    Correct answer: Meryl Streep

  4. Question 74

    Which actor won the Academy Award for Best Actor for his role in the film 'Lincoln' released in 2012?

    • A Matthew McConaughey
    • B Tom Hanks
    • C Leonardo DiCaprio
    • D Daniel Day-Lewis
    Show answer

    Correct answer: Daniel Day-Lewis

  5. Question 75

    Which actress won the Academy Award for Best Supporting Actress for her role in the film 'The Help' released in 2011?

    • A Octavia Spencer
    • B Jessica Chastain
    • C Viola Davis
    • D Emma Stone
    Show answer

    Correct answer: Octavia Spencer

  6. Question 76

    Which actor won the Academy Award for Best Actor for his role in the film 'There Will Be Blood' released in 2007?

    • A Daniel Day-Lewis
    • B Matthew McConaughey
    • C Joaquin Phoenix
    • D Gary Oldman
    Show answer

    Correct answer: Daniel Day-Lewis

  7. Question 77

    Which actress won the Academy Award for Best Actress for her role in the film 'The Blind Side' released in 2009?

    • A Julia Roberts
    • B Meryl Streep
    • C Sandra Bullock
    • D Anne Hathaway
    Show answer

    Correct answer: Sandra Bullock

  8. Question 78

    Which actress won the Academy Award for Best Actress for her role in the film 'The Favourite' at the 91st Academy Awards held in 2019?

    • A Rachel Weisz
    • B Margot Robbie
    • C Emma Stone
    • D Olivia Colman
    Show answer

    Correct answer: Olivia Colman

  9. Question 79

    Which actress won the Academy Award for Best Actress for her role in the film 'Judy' released in 2019?

    • A Scarlett Johansson
    • B Saoirse Ronan
    • C Renée Zellweger
    • D Florence Pugh
    Show answer

    Correct answer: Renée Zellweger

  10. Question 80

    Which actress won the Academy Award for Best Actress for her role in the film 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' at the 90th Academy Awards held in 2018?

    • A Sally Hawkins
    • B Frances McDormand
    • C Meryl Streep
    • D Octavia Spencer
    Show answer

    Correct answer: Frances McDormand

Play the interactive quiz
Get it on Google Play